Ray-Ban zonnebrillen

Een zonnebril draag je om je ogen te beschermen tegen de zon. De meeste mensen zetten alleen een zonnebril op als het hoogzomer is. Maar zon is er echt niet alleen in de zomer. Gelukkig zijn er ook winterdagen waarop een zonnebril geen overbodige luxe is.

Mensen zijn voortdurend bezig te bedenken hoe ze zo gezond mogelijk kunnen leven. We kopen superfood en potjes vitaminesn en we sloven ons uit op de sportschool. Maar met andere dingen wordt dan weer heel nonchalant omgegaan. Hoe belangrijk is het niet om goed te kunnen zien? De UV-stralen van het zonlicht zijn een aanslag op je netvlies.

Een goede zonnebril dimt niet alleen het felle zonlicht, maar heeft ook een laagje speciale chemische stoffen op de glazen die het UV-licht filteren. Die stralen hebben namelijk niet allen goede, maar ook slechte eigenschappen. Door teveel UV-straling kan in de loop van de jaren staar opgebouwd worden.

Niet alleen op zonnige zomerdagen is het verstandig om je ogen te beschermen. Ook hoog in de bergen, in de sneeuw of in de buurt van glazen gebouwen kun je verblind raken door fel zonlicht. Berucht is de sneeuwblindheid waar je tijdens een wintersportvakantie last van kunt hebben. Weliswaar gaat dat weer over, maar goed voor je ogen is het zeker niet.

Al die ellende is te voorkomen door het dragen van een zonnebril. En als dat een mooi, trendy exemplaar is, is dat helemaal geen straf. Zo is er de populaire Jackie Ohh van Ray-Ban, die je gewoon alleen al voor het mooi wilt dragen. Ook de Rayban Clubmaster of de Classic Wayfarer zijn brillen die je een coole uitstraling geven.

Dus ga je op wintersport, heb je vaak last van de lage zon als je naar of van je werk rijdt, kun je niet wachten tot het zomer is of ben je gewoon gek op zonnebrillen? Dan is het tijd om eens te gaan kijken op www.faciato.nl. Je vindt daar behalve gave Rayban brillen nog een hele lijst andere leuke merken. Goed voor je ogen en mooi om te zien; zo’n zonnebril heeft alleen maar voordelen.

Dit bericht is geplaatst in accessoires. Bookmark de permalink. Plaats een reactie of laat een trackback achter: Trackback URL.

Plaats een reactie

Uw e-mail wordt nooit gepubliceerd noch gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

U mag deze HTML-elementen en attributen gebruiken <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*