Corneliani, uniek Italiaans design voor de man van nu

Iedere man heeft iets unieks. En dat is waar. Ook de kleding van Corneliani heeft iets unieks. De pakken en accessoires staan garant voor de beleving van een unieke ervaring. Gemaakt met respect voor het Italiaanse kleermakers schap en met gebruik van kwalitatief hoogwaardige stoffen. De vormgeving van de kleding van Corneliani is geïnspireerd op de vormen en stijlen uit de Italiaanse architectuur. Iedere man voelt zich en is in kleding van Corneliani het middelpunt van de belangstelling. Medio twintigste eeuw begonnen en tot de dag van vandaag een stevig merk met prachtige kleding en accessoires voor de hedendaagse man.

In het assortiment van Oger vindt u talloze items uit de collectie van Corneliani: van colbert tot kostuum en van bomber jack tot mantel. Laat u informeren door een van de deskundige medewerkers van Oger. Uit respect voor de filosofie van Corneliani kunnen zij u op en top deskundig adviseren, zodat het kledingstuk van uw keuze volledig tot zijn recht komt. Met oog voor detail en snit, waardoor het kledingstuk van Corneliani valt zoals zij het bedoeld hebben. Voor iedere man is er bij Oger een keuze uit deze collectie te maken want ze zijn verkrijgbaar in de maten 48 tot 57 in de kleuren blauw, groen, grijs, rood en zwart.

Neem alvast een kijkje op de site www.oger.nl en laat u inspireren.

Dit bericht is geplaatst in Kleding en getagd . Bookmark de permalink. Plaats een reactie of laat een trackback achter: Trackback URL.

Plaats een reactie

Uw e-mail wordt nooit gepubliceerd noch gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

U mag deze HTML-elementen en attributen gebruiken <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*