Herenpakken, voor een niet te evenaren klasse

Modieuze herenpakken

Niets zo indrukwekkend als een man met stijl en goede smaak, en klassevolle herenpakken van oger.nl helpen iedere man die zichzelf graag in de watten legt en een grote variatie zoekt tussen zowel moderne als klassiekere pakken. Een herenpak is ongetwijfeld een belangrijk element in het leven van iedere modebewuste man: of het nu gaat om een feest of gewoon een avondje uit, een herenpak is een onmisbaar stuk in de kleerkast van de man.

Luxe herenpakken, voor elk wat wils

De kracht van stijlvolle herenpakken ligt vooral in de grote variëteit aan modellen, waardoor aan ieders wensen kan worden voldaan. Zo profileert het Italiaanse merk Canali zich bijvoorbeeld dankzij zijn wollen pakken met een gemêleerde stof, wat het uniek maakt in zijn soort. Corneliani pakt dan bijvoorbeeld weer uit met slank ogende smokings, gemaakt uit wol, dat dankzij het kortere jasje en de zijden details als het ware een nog verfijnder uitzicht teweegbrengt.

Het oger aanbod en andere vooraanstaande merken

Oger.nl verrast met een uitgebreid en vernieuwend aanbod aan modieuze herenpakken, waarbij kwaliteit en stijl duidelijk centraal staan. Zo bestaat het gamma onder andere uit een flanel 2-knoops pak met een bijpassende borstzak, of een grijs geruit herenpak dat half canvas is gevoerd voor een iets klassiekere uitstraling. Ook de smokings van Isaia en andere merken weten te verassen dankzij bijvoorbeeld de slanke snijding en de zijden bies in de pantalons, alsook de effen kleuring die alleen maar bijdraagt aan het karakter dat een herenpak zo typeert.

Dit bericht is geplaatst in Kleding. Bookmark de permalink. Plaats een reactie of laat een trackback achter: Trackback URL.

Plaats een reactie

Uw e-mail wordt nooit gepubliceerd noch gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

U mag deze HTML-elementen en attributen gebruiken <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*