Kleding verkopen voor dat extra zakcentje

Het is crisis in Nederland en dat merk je aan alle kanten. Alles wordt duurder en mensen hebben steeds minder geld te besteden. Eén van de meest opmerkelijke berichten van de afgelopen tijd is dat tweedehands kleding een echte vlucht heeft genomen. Ten opzichte van vorig jaar wordt er ruim 30 procent meer kleding tweedehands verkocht en de verwachting is dat dit percentage alleen nog maar toe zal nemen. Ik kan je dan ook aanraden om kleding te verkopen die je niet langer draagt. De gemiddelde Nederlander heeft echt voor een vermogen in de kast hangen wat nooit meer wordt gedragen. Kleding verkopen is de oplossing voor eigenlijk iedereen. Het brengt wat meer ruimte in de kledingkast maar ook in de portemonnee. Een tweetal tips voor het verkopen van tweedehands kleding:

  • Prijs jezelf niet uit de markt. Het is heel leuk dat je kleding 1 keer is gedragen en gloednieuw is, maar mensen willen niet de hoofdprijs betalen voor een kledingstuk wat tweedehands is. Daarom is het verstandig de prijs laag te houden zodat je het stuk snel kwijt bent.
  • Foto’s zijn enorm belangrijk. 90 procent van alle tweedehands kleding verkoop vindt plaats via Internet. Het is bijzonder lastig om bepaalde details over te brengen zonder het kledingstuk daadwerkelijk te passen en aan te voelen. Goede foto’s kunnen de drempel om kleding te kopen net even wat lager maken.
Dit bericht is geplaatst in Kleding en getagd , . Bookmark de permalink. Plaats een reactie of laat een trackback achter: Trackback URL.

Plaats een reactie

Uw e-mail wordt nooit gepubliceerd noch gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

U mag deze HTML-elementen en attributen gebruiken <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*