Heren strings

Ben je op zoek naar iets bijzonders? Naar herenondergoed dat lekker zit, maar ook nog eens een lust voor het oog is? Je vindt het gegarandeerd bij smartbodywear.nl.

De bijzondere achtergrond van de string

De string is een minimale slip, die de voorzijde bedekt en aan de achterkant de billen vrijlaat. Dit broekje is ook wel bekend onder de naam G-string of stringtanga. En hoewel hij tegenwoordig in talloze kleuren verkrijgbaar is, is de string allerminst een nieuw verschijnsel. Hij wordt al honderden jaren gedragen door vele volksstammen. Uiteindelijk bereikte deze bijzondere slip ook het westen, en vanaf de jaren ’70 werd hij onverminderd populair. Eerst onder de dames, maar al spoedig volgden ook de heren. Het duurde dan ook niet lang of mode-ontwerpers legden zich er op toe de string in vele minimalistische designs op de markt te brengen. Dit alles maakt dat de moderne string is toegesneden op de levensstijl van de zelfbewuste en dynamische man van vandaag. De man die alles uit het leven wil halen én die trots is op zijn lichaam!

Altijd op je best

Ga je voor kwaliteit in een eigentijds jasje? Dan heeft smartbodywear.nl voor jou het beste in huis. Geniet van het comfort en het snelle design van Vincent Montega, of verwen jezelf met het sexy minimalisme van Bruno Banani. Italiaanse klasse en hartverwarmende kleuren gaan hand in hand.

Ontdek hoe verleidelijk een string kan zijn, en zoek de stijl die bij je past. Smartbodywear helpt je op je best te zijn!

Dit bericht is geplaatst in Lingerie en getagd . Bookmark de permalink. Plaats een reactie of laat een trackback achter: Trackback URL.

Plaats een reactie

Uw e-mail wordt nooit gepubliceerd noch gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

U mag deze HTML-elementen en attributen gebruiken <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*