Sexy en stijlvol herenondergoed bij smartbodywear.nl

Voor ondergoed dat sexy maar toch ook stijlvol is moet je bij smartbodywear.nl zijn. In onze webwinkel vind je de topmerken op het gebied van sexy ondergoed voor mannen. Soms een tikje gewaagd, andere keren een beetje ondeugend, maar altijd met oog voor design en ultiem comfort. We verkopen het ondergoed van de merken Bruno Banani, Jockey en Vincent Montega. Waar het ene merk het meer gooit op klassiek sexy, daar vind je bij het andere merk juist meer de uitdaging. Van slips en hipshorts, tot strings voor de mannen die niet bang zijn wat meer te laten zien. In onze webshop vind je keuze genoeg om wat spanning in je leven te brengen.

De ultieme collectie sexy ondergoed

Jockey is een merk dat zich richt op sexy ondergoed zonder gedoe. No nonsense ontwerpen met laagbouw fit en een no fly ontwerp voor extra ondersteuning. Vincent Montega is een merk dat strakke ontwerpen afwisselt met design met een kwinkslag. Neem bijvoorbeeld de Vincent Montega Box Air special boxershort, een strak zwart of wit model met een kleuraccent op een opvallende plek. Een boxershort dat uiteraard net als alle modellen in onze collectie van de beste materialen is gemaakt. Je moet bij Bruno Banani zijn als je een ontwerp wil waar je zeker mee opvalt. Zowel de Python als ZOO string zijn er op gemaakt ervoor te zorgen dat je een indruk achterlaat. Al deze modellen en meer vind je op smartbodywear.nl!

Dit bericht is geplaatst in Ondergoed en getagd , , . Bookmark de permalink. Plaats een reactie of laat een trackback achter: Trackback URL.

Plaats een reactie

Uw e-mail wordt nooit gepubliceerd noch gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

U mag deze HTML-elementen en attributen gebruiken <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*