Waar op te letten bij het kopen van 2e hands kleding

Naar schatting kopen alle Nederlanders weleens iets tweedehands. Auto’s, fietsen en witgoed zijn hierbij de meest overgenomen producten. Maar ook kleding wordt steeds populairder om via Internet te kopen. De crisis heeft namelijk niet alleen het bedrijfsleven geraakt maar ook de particulier voelt het wel degelijk in zijn portemonnee. Er wordt dan bespaard op vakanties, uiteten maar ook op meer essentiële goederen zoals kleding. De eenvoudigste manier om dit te doen is om simpelweg geen nieuwe kleding meer te kopen. Je wil echter soms toch iets nieuws dragen. Een goede oplossing is om kleding tweedehands te kopen.

2e hands kleding is een stuk goedkoper dan nieuwe kleding. Het is dan misschien gedragen door iemand maar vaak is de kleding nog meer dan prima. Op die manier kan je tweedehands merkkleding oppikken tegen een fractie van de prijs.

Wat ook erg leuk is, is dat je zelf waarschijnlijk ook nog wel iets in de kast hebt liggen wat je niet meer draagt. Maar; de één zijn afval is de ander zijn goud! Verkoop daarom de kleding die je zelf niet meer leuk vindt aan een ander en koop van dat geld je nieuwe kleding. Zo bekostig je met je huidige kledingkast je nieuwe fashion fix!

Dit bericht is geplaatst in Tips & tricks en getagd , . Bookmark de permalink. Plaats een reactie of laat een trackback achter: Trackback URL.

Plaats een reactie

Uw e-mail wordt nooit gepubliceerd noch gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

U mag deze HTML-elementen en attributen gebruiken <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*